מאפינס בננה-שוקולד

מאפינס שוקולד בננה

מתכון למאפינס בננה-שוקולד רכים בטירוף!

קל להכנה, ללא מוצרי חלב, ללא ביצים, דל פחמימה, טבעוני והכי חשוב טעיייים!

מה צריך?

חצי כוס קמח כוסמין מלא

חצי כוס קמח שקדים/שקדים טחונים

חצי כפית קינמון

כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומיניום

1/4 כוס שמן זית

2 כפיות ממרח אגוזים עם קקאו (ראו הערה בתחתית)

3 בננות מעוכות

שוקולד צ'יפס ללא סוכר לקישוט

 

מה עושים?

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את כל היבשים בקערה.
מוסיפים את הרטובים לקערה ומערבבים לאיחוד.
שמים בתבנית מאפינס , מפזרים שוקולד צ'יפס למעלה ומכניסים לתנור ל-20 דק'.
מחכים שיתקרר, בהצלחה!

בתיאבון!

הערה: למי שאין ממרח אגוזים וקקאו יכול לשים את אותה כמות של ממרח שקד מלא / שקדיה ולהוסיף חצי כפית קקאו ללא תוספת סוכר.

שתף את הפוסט:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

פוסטים נוספים שעשויים לעניין אותך:

בורגר שעועית שחורה

יום העצמאות מתקרב בצעדי ענק, יום המנגלים הבינלאומי, אם תרצו. ואין כמו מנגל ביום זה בלי המבורגר בלחמניה עם ממרח טוב, עגבניה, חסה, בצל וצ'יפס

קרא עוד »

עוגיות שוקולד צ'יפס

אוקיי אוקיי אז העוגיות האלה התחסלו אחרי 7 דק' מהרגע שהכנתי אותן! אני לא ממליצה להכין אותן בכלל, הן פשוט טעימות מידי. כמה תחליפים חיפשתי

קרא עוד »

קצת עלי

נעים מאוד, אני מורן גוטפריד-יעקובי ואני סטודנטית לנטורופתיה.
אני בת 30, נשואה לרותם, אמא של רום וחיה אורח חיים בריא כבר 10 שנים.

שמור על קשר

שיתוף ב whatsapp
שתף