לביבות כוסמת וירקות

66478968_10156903470058110_3803457900140036096_o

קציצות מכוסמת ירוקה, אורגנית במקרה שלי, אבל ממש לא חייב. פשוטות להכנה, קלות וטעימות ממש.
לנשנש עם טחינה בצד וסלט, מושלם!

מה צריך?
כוס וחצי כוסמת ירוקה
בטטה
קישוא
גזר
חופן פטרוזיליה קצוצה/שמיר
2 בצל לבן
מלח הימלאיה
פלפל שחור
כפית כמון

 

מה עושים?
משרים את הכוסמת הירוקה במים ללילה.
שוטפים ומסננים את הכוסמת ומעבירים לבלנדר/מעבד מזון עם רבע כוס שמן זית וטיפה מלח.
מבלנדרים עד שזה הופך לבלילה אחידה.
בנפרד, מעבירים את הירקות למעבד המזון לקיצוץ דק (אפשר גם לגרד על פומפיה).
מערבבים ביחד את הבלילה עם הפטרוזיליה, הירקות ומוסיפים מלח, פלפל וכמון.
מכינים קציצות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
אפשר לזלף טיפה שמן זית מעל כל קציצה.
אופים 15-20 דק' עד שהקציצות זהובות. הן יהיו עדיין יחסית רכות אך מתייצבות בקירור.
תנו להן כמה דק' להתקרר ולהתייצב.

בתאבון 😋

שתף את הפוסט:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

פוסטים נוספים שעשויים לעניין אותך:

בורגר שעועית שחורה

יום העצמאות מתקרב בצעדי ענק, יום המנגלים הבינלאומי, אם תרצו. ואין כמו מנגל ביום זה בלי המבורגר בלחמניה עם ממרח טוב, עגבניה, חסה, בצל וצ'יפס

קרא עוד »

עוגיות שוקולד צ'יפס

אוקיי אוקיי אז העוגיות האלה התחסלו אחרי 7 דק' מהרגע שהכנתי אותן! אני לא ממליצה להכין אותן בכלל, הן פשוט טעימות מידי. כמה תחליפים חיפשתי

קרא עוד »

קצת עלי

נעים מאוד, אני מורן גוטפריד-יעקובי ואני סטודנטית לנטורופתיה.
אני בת 30, נשואה לרותם, אמא של רום וחיה אורח חיים בריא כבר 10 שנים.

שמור על קשר

שיתוף ב whatsapp
שתף