נאגטס כרוביתי

נאגטס כרוביתי

טוב אז ימי קורונה וכאלה.. אין צורך להכביר במילים על הימים ההזויים האלה שעוברים על כולנו.
אני פשוט אגש מיד למתכון כי הוא אליפות, במיוחד לילדים.
עשיתי קצת שיווק עם ה"נאגטס" והופ! יש קונה מרוצה לנאגטס כרובית. רום קורא לזה כרוביתי. אני עפתי על זה, זה חמוד!
עטפתי את הנאגטס בפירורי לחם מכוסמין מלא 100%, מצאתי אותו בחנות אורגנית. אני כבר אומרת כי לא חייב לשים אותם בעטיפת פירורי לחם אם כי זה מוסיף המון לקראנצ'יות. לאופציה ללא גלוטן פשוט השמיטו את הפירורים או השתמשו בפירורים ללא גלוטן.

 

מה צריך?

כרובית אחת גדולה לא מבושלת טחונה במעבד מזון

כוס קשיו טבעי לא קלוי (עדיף מושרה במים חמים ל-20 דק' אבל לא חובה)

כוס מים מינרלים

שן שום

חצי כוס קמח עדשים אדומות

3 כפות טחינה

כפית אבקת שום

רבע כוס שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

פירורי לחם מכוסמין מלא 100%

 

מה עושים?

מחממים תנור ל-180 מעלות. 
טוחנים בבלנדר את הקשיו עם המים והשום, עד לקבלת ממרח אחיד של קשיו (סוג של גבינת קשיו).
שמים בקערה את פירורי הכרובית, ממרח קשיו, קמח עדשים, טחינה, אבקת שום, שמן זית , מלח ופלפל.
מערבבים הכל ויוצרים קציצות אובליות.
מניחים בקערה את פירורי הלחם וטובלים כל קציצה בפירורים משני הצדדים.
מניחים את כל הקציצות על תבנית עם נייר אפיה ואופים בתנור חם כ-25 דק' עד שהן שחומות וקריספיות מבחוץ.
בתיאבון!

שתף את הפוסט:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

פוסטים נוספים שעשויים לעניין אותך:

בורגר שעועית שחורה

יום העצמאות מתקרב בצעדי ענק, יום המנגלים הבינלאומי, אם תרצו. ואין כמו מנגל ביום זה בלי המבורגר בלחמניה עם ממרח טוב, עגבניה, חסה, בצל וצ'יפס

קרא עוד »

עוגיות שוקולד צ'יפס

אוקיי אוקיי אז העוגיות האלה התחסלו אחרי 7 דק' מהרגע שהכנתי אותן! אני לא ממליצה להכין אותן בכלל, הן פשוט טעימות מידי. כמה תחליפים חיפשתי

קרא עוד »

קצת עלי

נעים מאוד, אני מורן גוטפריד-יעקובי ואני סטודנטית לנטורופתיה.
אני בת 30, נשואה לרותם, אמא של רום וחיה אורח חיים בריא כבר 10 שנים.

שמור על קשר

שיתוף ב whatsapp
שתף