אוקיי אוקיי אז העוגיות האלה התחסלו אחרי 7 דק' מהרגע שהכנתי אותן!
אני לא ממליצה להכין אותן בכלל, הן פשוט טעימות מידי.
כמה תחליפים חיפשתי בחיי לאוכל טעים ומנחם, בכלל לא חשבתי על משהו מתוק.
תמיד חיפשתי מתכונים מלוחים שיהוו בסיס טעים ומנחם לאוכל שלי. כשהגעתי למתכון הזה פשוט נדהמתי לגלות שכל מה שרציתי בעצם, זה פשוט משהו טעים, מתוק ובריא. הגעתי לגן עדן. קבלו את המתכון.. רוצו להכין. תשלחו לי הודעה איך יצא לכם.
מה צריך?
כוס שיבולת שועל (דק או גס)
1/3 כוס קמח כוסמין מלא
2 כפות סוכר קוקוס
חצי כפית סודה לשתיה
בננה מעוכה
2 כפות חמאת בוטנים
2 כפות סילאן
רבע כוס שמן זית
שוקולד ציפס
מה עושים?
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שמים בקערה שיבולת שועל, קמח כוסמין מלא, סוכר קוקוס וסודה לשתיה.
מערבבים את כל היבשים.
מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ויוצרים כדורים קטנים על תבנית עם נייר אפייה.
שימו לב שהכדורים תופחים אז צריך לרווח בין כדור לכדור.
מקשטים עם שוקולד ציפס כל עוגיה מלמעלה (אני שמתי רק למעלה).
מכניסים לתנור ל-12 דק' בדיוק.
חשוב! לחכות שזה יתקרר לגמרי. העוגיות עדינות מאוד.
בתיאבון!
