ירקות ושעועית מאש בקארי צהוב

קארי ירקות

התבשיל האהוב הזה זה זה. אני כל-כך אוהבת להכין דברים קלים, פשוטים ויחד עם זאת מזינים.
אז התבשיל הזה הוא בול מה שאני רוצה תמיד.
מהיר להכנה, לוקח בערך חצי שעה כולל הבישול. 
מזין בטירוף, ברוקולי וכרובית ממשפחת המצליבים הם בעלי תכונות מרפאות ומטיבים עם הבריאות שלנו.
וטעייייים, התבשיל הזה כל-כך טוב עם אורז מלא מתחת או קינואה מבושלת. ממליצה להוסיף קצת טחינה בצד וסלט, וזה, אתם מסודרים!

מה צריך?

2 כפות שמן זית

בצל סגול

ראש כרובית

ראש ברוקולי

פחית קרם קוקוס 400 מ"ל

3 כוסות מים (לכיסוי)

חצי חבילת טופו 150 גרם

4 כפות רסק עגבניות / 135 מ"ל

2 כפות משחת קארי צהוב

כפית אבקת קארי

חצי כפית כורכום

מלח ופלפל (שימו לב יש המון מלח במשחת הקארי)

 

מה עושים?

שמים זמן זית במחבת עמוקה או סיר.
קוצצים בצל סגול ומוסיפים למחבת.
חותכים ברוקולי וכרובית לפרחים קטנים ומוסיפים למחבת.
מכניסים בנוסף את קרם הקוקוס, מים, רסק עגבניות, משחת קארי ותבלינים.
מערבבים היטב עד שהתבשיל אחיד.
חותכים קוביות טופו ומוסיפים לתבשיל, מערבבים היטב לאיחוד.
מחכים כ-20 דק' עד שכל הירקות התרככו.
התבשיל אמור להיות רך, אך עדיין עם מעט נוזלים.
מומלץ להגיש על מנה של אורז מלא או אורז בסמטי או קינואה.

בתיאבון.

שתף את הפוסט:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

פוסטים נוספים שעשויים לעניין אותך:

בורגר שעועית שחורה

יום העצמאות מתקרב בצעדי ענק, יום המנגלים הבינלאומי, אם תרצו. ואין כמו מנגל ביום זה בלי המבורגר בלחמניה עם ממרח טוב, עגבניה, חסה, בצל וצ'יפס

קרא עוד »

עוגיות שוקולד צ'יפס

אוקיי אוקיי אז העוגיות האלה התחסלו אחרי 7 דק' מהרגע שהכנתי אותן! אני לא ממליצה להכין אותן בכלל, הן פשוט טעימות מידי. כמה תחליפים חיפשתי

קרא עוד »

קצת עלי

נעים מאוד, אני מורן גוטפריד-יעקובי ואני סטודנטית לנטורופתיה.
אני בת 30, נשואה לרותם, אמא של רום וחיה אורח חיים בריא כבר 10 שנים.

שמור על קשר

שיתוף ב whatsapp
שתף