החמין המפורסם שלי

IMG_20200328_131610

מה צריך?

2 כפות שמן זית

2 בצל סגול 

10 שיני שום

כוס כוס גריסי פנינה 

כוס שעועית אדומה מבושלת 

חצי כוס שעועית בובס לא מבושל

כוס שעועית מאש לא מבושלת

טופו חבילה 300 גרם 

2 בטטות

3 כפות סילאן

2 כפיות כמון

2 כפיות פפריקה עדיף מעושנת

כפית כורכום

2 עלי דפנה

מלח פלפל לפי הטעם

 

 

מה עושים?

עדיף להתחיל יממה לפני ולשים את השעועיות והגריסים בהרבה מים.
קוצצים בצל סגול לקוביות גסות.
קורעים טופו לחתיכות לא שוות בידיים.
שמים בסיר עמוק שמן זית, מוסיפים בצל סגול ומחכים לאידוי. מוסיפים שיני שום ומערבבים.
מסננים את הקטניות והגריסים ומכניסים לסיר. מוסיפים לסיר את הטופו חתוך לקרעים.
ממלאים את תוכן הסיר במים עד לכיסוי ומוסיפים סילאן ותבלינים.
מערבבים הכל לאיחוד ומחכים לריכוך בערך 40 דק'.
מחממים תנור ל-120/110 מעלות.
שמים 2 עלי דפנה בסיר, כל אחד בפינה אחרת, במקום שבו תוכלו להוציא אותם בסוף האפיה.
מכניסים את הסיר לתנור ואופים 12 שעות.
בתום האפיה מוציאים את עלי הדפנה.

בתיאבון.

 

שתף את הפוסט:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

פוסטים נוספים שעשויים לעניין אותך:

בורגר שעועית שחורה

יום העצמאות מתקרב בצעדי ענק, יום המנגלים הבינלאומי, אם תרצו. ואין כמו מנגל ביום זה בלי המבורגר בלחמניה עם ממרח טוב, עגבניה, חסה, בצל וצ'יפס

קרא עוד »

עוגיות שוקולד צ'יפס

אוקיי אוקיי אז העוגיות האלה התחסלו אחרי 7 דק' מהרגע שהכנתי אותן! אני לא ממליצה להכין אותן בכלל, הן פשוט טעימות מידי. כמה תחליפים חיפשתי

קרא עוד »

קצת עלי

נעים מאוד, אני מורן גוטפריד-יעקובי ואני סטודנטית לנטורופתיה.
אני בת 30, נשואה לרותם, אמא של רום וחיה אורח חיים בריא כבר 10 שנים.

שמור על קשר

שיתוף ב whatsapp
שתף