מרק בטטה קרמי ומפנק

מרק בטטה

אני דוגלת , כמו שאתם כבר יודעים, במתכונים קלים ומהירים ומזינים את הגוף.

דוגמא למתכון כזה הוא המרק הזה.

טעיף בטירוף וקל להכנה.

 

מה צריך?

כף שמן זית

בצל סגול קצוץ גס

3 שיני שום קצוץ גס

2 גזר חתוך גס

3 בטטות בינוניות חתוכות גס

קרטון של נוזל קוקוס 250 מ"ל

ענף קטן של טימין

כף מלח

רבע כפית פלפל טחון

רבע כפית אגוז מוסקט

 

מה עושים?

מטגנים בצל, מוסיפים שום, מוסיפים גזר ומחכים כמה דק' לריכוך, מוסיפים את שאר המרכיבים. שמים על אש גבוהה ומכסים הכל במים.
מחכים שהירקות יתרככו וטוחנים עם בלנדר מוט 😋

לקוביות טופו קראנצ'יות:

חותכים חבילה אחת של טופו 300 גרם לקוביות. בקערה מערבבים 3 כפות שמן זית, פפריקה מתוקה, כורכום, אבקת שום ומלח (אפשר להוסיף גם כף קמח עדשים אדומות).
מכניסים את קוביות הטופו לקערה ומערבבים. מקפיצים הכל על מחבת לוהטת במשך כעשר דקות עד שהטופו צרוב מכל הכיוונים 😊

אני ממליצה להגיש את המרק עם עדשים שחורות מבושלות מעל או קינואה או טופו ועלים ירוקים.

בתיאבון!

שתף את הפוסט:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

פוסטים נוספים שעשויים לעניין אותך:

בורגר שעועית שחורה

יום העצמאות מתקרב בצעדי ענק, יום המנגלים הבינלאומי, אם תרצו. ואין כמו מנגל ביום זה בלי המבורגר בלחמניה עם ממרח טוב, עגבניה, חסה, בצל וצ'יפס

קרא עוד »

עוגיות שוקולד צ'יפס

אוקיי אוקיי אז העוגיות האלה התחסלו אחרי 7 דק' מהרגע שהכנתי אותן! אני לא ממליצה להכין אותן בכלל, הן פשוט טעימות מידי. כמה תחליפים חיפשתי

קרא עוד »

קצת עלי

נעים מאוד, אני מורן גוטפריד-יעקובי ואני סטודנטית לנטורופתיה.
אני בת 30, נשואה לרותם, אמא של רום וחיה אורח חיים בריא כבר 10 שנים.

שמור על קשר

שיתוף ב whatsapp
שתף